• facebook
 • instagram
 • linkedin
 • twitter

STREET STORE – Magazin de haine gratuite pentru oameni sarmani

Sâmbăta asta, pe 3 octombrie, cu îStreet-Store_1-575x337ncepere de la ora 8, pe Strada Schitu Măgureanu și trotuarul acela al Cișmigiului se va organiza primul “magazin” de haine în aer liber pentru oamenii sărmani.

Scopul STREET STORE este ca și persoanele fără adăpost și cele foarte sărace să se bucure de aceeași experiență pe care noi restul o avem atunci când mergem la shopping.

Cum funcționează: oricine poate aduce haine sau încălțăminte spre donație, iar oamenii fără posibilități le pot proba cu demnitate,  luând astfel doar ce le place și ce le vine.

Fiindcă e primul an când se organizează în România tipul ăsta de eveniment, e nevoie de un pic de promovare a evenimentului – așa că dați și voi vestea mai departe, să se strângă haine și încălțări pentru toate mărimile 🙂

Cei de la Ollie Gang au făcut deja o ședință foto ca să încurajeze donațiile, ca să vedem cu toții cum putem să îmbunătățim STREET style-ul oamenilor fără adăpost printr-un singur obiect vestimentar.

Și, pe lângă posibilitatea de a schimba în bine prima impresie pe care oamenii sărmani o pot face în fața altora, să nu uităm că vine iarna, iar pentru cei mai ghinioniști decât noi asta înseamnă că CHIAR nu au cu ce să se îmbrace sau să se încalțe.

Mai multe poze aici. Ne vedem sâmbătă 🙂

Clip to Evernote

gone digital

5 Comments

 1. Alexandra · 30/09/2015

  Felicitari lor pentru astfel de gesturi, mi se pare de-a dreptul remarcabile si sper ca si oamenii de rand, care mai au posibilitatea sa ofere, sa le dea celor sarmani din putinul lor.
  Off-topic: ca tot am vazut adidasii New Balance, numai mie nu-mi plac? Pe langa faptul ca sunt si destul de scumpi.

 2. Sumarul de JOI · 01/10/2015

  […] a, și mâine în Cișmigiu e STREET Store – haine & încălțăminte gratuite pentru oameni sărmani […]

 3. Cum să ajuți mâine oamenii străzii – nwradu blog · 02/10/2015

  […] aflat recent de o idee mișto, via Ligia Adam: sâmbătă, 3 octombrie, pe strada Schitu Măgureanu pe lângă gardul Cișmigiului se […]

 4. Niște articole faine de pe alte bloguri (II) | Tomata cu Scufita · 02/10/2015

  […] De la Ligia am aflat că la București se pune în practică o idee despre care am citit mai demult: „cumpărăturile” oamenilor săraci. […]

 5. Bianca · 27/02/2017

  Nu-mi vine sa cred ca mai exista si astfel de oameni! Cu siguranta am sa ma alaturi si eu acestei miscari.

Leave a reply

 

css.php