• facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter

Hmmm-ul Zilei

*Fiindcă din când în când am păreri și gânduri despre link-urile de pe net și diverse chestii din viața reală, de azi înființez o nouă secțiune pe blog: Hmm-ul Zilei – ca expresie a pasiv agresivității unui om cvasi-nformat despre un subiect anume.*

Cică MAPN a aprobat modelul de formular medical pentru înrolare, în eventualitatea unui război.

Un lucru bun, logic și de bun simț, de altfel, doar că, de obicei, la noi în țară întâi se iau deciziile importante și abia apoi se construiește sistemul birocratic care să susțină procesul decizional.

Oare e semn bun sau rău că statul nostru e proactiv?

Hmmm.giphy

….

În încercarea mea de a ajunge la sursa știrii de mai sus și-a o spăla de propaganda creatoare de panică cu care RTV vrea să atragă trafic, am căutat forumularul cu pricina în Monitorul Oficial. M-am plictisit căutându-l, dar am găsit altceva interesant:

Nimic ciudat, mai ales că ambii par foarte potriviți pentru noile joburi și că secretarii de stat sunt numiți politic. Doar că nu văd pe nici un site de minister anunțuri de angajare de noi secretari de stat în locul celor doi. Dacă mi-ar păsa un pic mai tare, m-aș interesa să aflu ce-i cu relocarea asta de poziții, pe ce criterii s-a făcut promovarea, cine-i va înlocui pe cei doi și de ce etc. Hmmm.

Clip to Evernote

gone digital

1 Comment

  1. Sumarul de JOI · 12/02/2015

    […] o nouă rubrică pe blog: hmmm-ul zilei […]

Leave a reply

 

css.php