• facebook
 • instagram
 • linkedin
 • twitter

propriul cocktail, in meniul din Interbelic

Pe undeva prin Centrul Vechi, în Interbelic, în fiecare joi între 18-20, fetele pot merge să-și creeze propriul cocktail, care ajunge apoi într-un meniu special de unde oricine și-l poate comanda (deci cine-a visat la glorie eternă care să ia mințile oamenilor ar trebui să-și rezerve deja o masă în Interbelic 😉 )

Meniul special de cocktailuri se numește Chambord Chic Cocktails Cahier și-și are inspirația de la Chambord – un lichior franțuzesc de zmeură neagră – care e de fapt ingredientul secret ce trebuie să se regăsească în toate cocktailurile.

Să-ți faci propriul cocktail e super simplu – de duci dincolo de tejghea, unde barmanii te ajută și te învață ce trebuie să pui și ce tip de alcool merge în combinație cu care (trebuie doar să-ți alegi fructele, aromele și siropurile), iar la sfârșit tot ei te ajută cu un preț pe care să-l aibă cocktailul respectiv, în funcție de ingredientele folosite (neapărat și Chambord). Urmează apooi etapa de denumire a Cocktailului și de personalizare a paginii lui speciale din Chambord Cahier și gata – poți să mergi apoi cu prietenii în Interbelic și să le recomanzi ce ai creat tu.

Partea cea mai tare e că băuturile cu cel mai mare succes vor ajunge în meniul permanent Interbelic (nu doar în cel de cocktailuri Chambord),  iar cel mai vândut cocktail al fiecărei luni va fi premiat cu o întâlnire cu un connaiseur de parfumuri și-un parfum special.

Dacă mergeți în Interbelic, vă recomand să beți Fruity Sunset, cocktailul făcut de mine, care serios că a fost cel mai apreciat dintre toate cocktailurile făcute săptămâna trecută și e mega yum 🙂

Clip to Evernote

gone digital

5 Comments

 1. krossfire · 15/11/2012

  M-am cam oprit la cocktail, iar apoi am vazut poza. Tipul din dreapta ta are o privire epica, undeva in zona “Ewww! A girl! she’s totally gonna spoil it!”.

 2. ligia · 15/11/2012

  “and she’s having fun doing it! ewww! she thinks THIS is fun? This is hard work!”

 3. Dorin · 15/11/2012

  Vorbind de tipul ăla: oamenii de la bar știu că nu e voie să dai alcool la oameni sub 18 ani???

 4. ligia · 16/11/2012

  era unul dintre barmani :))

 5. Dorin · 16/11/2012

  :)) Cu atît mai important!!! :))

Leave a reply

 

css.php