• facebook
 • instagram
 • linkedin
 • twitter

despre poze care se misca si kinotopic.com

Scriam acum câteva luni, într-unul din primele sumare de joi, despre cinemagrafie și poze care se mișcă.

Între timp a apărut Kinotopic, o aplicație super tare prin care îți faci propriul kinoo fotografie cinemagrafică în care un detaliu din ea se mișcă repetat.

Lansat chiar de ieri, pe www.kinotopic.com se găsesc deja o grămadă de exemple de kinos drăguțe și oricine are iPhone poate să se joace cu aplicația, care e disponibilă în App Store și despre care sunt sigură că o să devină super populară în timp foarte scurt.

Sunt tare curioasă cum ar arăta kino-urile făcute de Cristian MovilăChristian KostyakCătălin Georgescu sau Dragoș Asaftei (cei mai tari fotografi pe care-i cunosc personal) sau chiar cele făcute de niște artiști vizuali precum băieții de la Fredo& Pid’jin sau maestrul Kit.

Din păcate pentru entuziasmul meu, nu am iPhone cu care să-mi fac propriile kinos, așa că, până când o să fie disponibilă aplicația și pe Android Market, am de dat două vouchere pe Kinotopic pentu cine lasă-n comentarii niște idei super tari pentru kino-urile pe care își propune să le facă.

Nu-i mare concurs, mai ales că app-ul costă doar 1,70 euro (și dacă aveți iPhone sper că deja răsfoiți Kinotopic), dar aș vrea să pun niște super kinos și pe Idea Catalog 😀 Aștept idei în comentarii.

So let the game begin! Kin away!

Clip to Evernote

gone digital

9 Comments

 1. zvoner · 11/01/2012

  Astept versiunea pentru Android… Misto ideea!

 2. Ionut Bunescu · 12/01/2012

  Daca nu-l pozam pe Mugur, iar in spatele sau “iesirea din localitatea Mergem mai departe” [semn de circulatie] tot degeaba.

 3. ligia · 12/01/2012

  haha, cat de tare ar iesi un kino cu Mugur dansand :))
  (si eu abia astept varianta pentru android)

 4. Dragoș Asaftei · 12/01/2012

  Sunt foarte mișto fotografiile în genul ăsta! 🙂 Hmm, mă gândesc să fac așa ceva la următorul zbor peste munți, mă gândesc că ar fi interesant. Sau la un macro! 😀

 5. Dani · 12/01/2012

  Mai, mie imi este uiila sa-i fac Maiei astfel de imagini. 🙂
  Vom merge la un concurs perioada urmatoare si daca castiga THE BEST DOG (si chiar daca nu) vreau sa-i fac niste imagini “in miscare” 😛

 6. Kit · 12/01/2012

  Will do. 🙂

 7. augustin radu · 12/01/2012

  eu nu am prins ideea, sunt un fel de gifuri care nu sunt gifuri?:)

 8. catalin georgescu · 12/01/2012

  Problematicul e că eu n-am smartphone. *eek* Șoc, stupoare. :))
  Dar mă bătea gândul de mult să fac un cinemagraph, așa că asta-i ocazia perfectă să o fac. Scoatem camera din depozit.

Leave a reply

 

css.php