• facebook
 • instagram
 • linkedin
 • twitter

cine vrea sa fie Prieten UNICEF?

UNICEF România tocmai a lansat campania Nici un Copil Invizibil! de strângere de fonduri pentru a ajuta copii din România despre care nici nu prea știm că există.

Cine sunt copiii invizibili? 

E vorba de copii care, din diverse motive nu pot merge la doctor și la scoală, copii care sunt abuzați, cei care nu au acte de identitate, sunt copii care au la rândul lor copii. În prezent în România sunt peste 70.000 de copii care trăiesc în grija statului. Locul copiilor este în familie, dar la noi în țară 1 din 10 copii este în pericol de a fi părăsit de părinți. 

Campania UNICEF “Nici un copil invizibil” are ca scop să-i ajute exact pe acești copii : )

Momentul cheie al campaniei va fi emisiunea Trezește România, de vineri, 13 iulie, de la ora 21:00, găzduită de Andreea Marin Bănică la Realitatea TV, care-i și ambassador al bunăvoinței pentru UNICEF România.

În cadrul emisiunii, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască poveștile unor copii invizibili și modul în care îi pot sprijini astfel încât să poată să crească alături de părinții lor. Vedete și personalități publice din diverse domenii vor participa și ei la emisiune pentru a-și arăta susținerea pentru acești copii.

În plus,  la emisiunea de vineri o sa fiu și eu prezentă, să arăt (pe un monitor 😛 ) modul în care s-a mobilizat mediul online în susținerea acestei campanii (articole pe site-uri, bloguri, profile de Facebook, Twitter etc).

De aceea, ne-ar ajuta extraordinar de mult dacă ați putea scrie și voi despre campanie pe blogurile personale, contul de Facebook sau de Twitter în timpul emisiunii, adică VINERI, între orele 21:00-23:00. Pe Twitter hashtag-ul va fi #prietenUNICEF

Mesaje, poze, sugestii , idei și mai multe informații despre Campania Niciun Copil Invizibil se găsesc pe site-ul www.unicef.ro și pe paginile de Facebook SustineUNICEF și UNICEF Romania.

Ce este foarte IMPORTANT la această campanie de strângere de fonduri este faptul că, de acum înainte, prin intermediul online-ului, se pot face DONAȚII RECURENTE pentru UNICEF România.

PayU a introdus posibilitatea plătilor automate lunare, astfel încât de acum oricine poate deveni Prieten UNICEF, setând o sumă de minim 10 lei pe care să o doneze lunar pentru a ajuta programele UNICEF.

Persoanele care doresc să sprijine copiii invizibili pot:

 • Trimite un SMS la 8848 în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone;
 • Pot suna la 0900 900 230, apel în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr gratuit pus la dispoziție de Romtelecom;
 • Pot dona online pe www.unicef.ro;
 • Pot face donații în contul UNICEF la orice sucursală BRD-Groupe Société Générale (mentionând cod 09).

eu sunt #prietenUNICEF. Hai să fim mai mulți

Clip to Evernote

gone digital

5 Comments

 1. Anca · 04/07/2012

  Dar care e postul TV? 🙂

 2. ligia · 04/07/2012

  a, uitasem sa-l scriu.
  La Realitatea TV
  (am adaugat acum)

 3. Nevi · 05/07/2012

  este foarte interesanta initiativa, daca trimit SMS se duc banutii in fiecare luna?

 4. ligia · 09/07/2012

  nu, sms-ul asigura o singura donatie.
  In momentul de fata donatii automate, recurente, se pot face fie online, fie daca ai cont la BRD, in contul special UNICEF de la BRD

 5. Sumarul de JOI | ligia adam .ro · 12/07/2012

  […] vedem și vineri seară de fapt, fiindcă emisiunea pentru UNICEF de la Realitatea de care ziceam săptămâna trecută o să aibă loc mâine seara, de la 21. O să fiu acolo să arăt poporului că și online-ul […]

Leave a reply

 

css.php