• facebook
 • instagram
 • linkedin
 • twitter

despre gonzales

Compania la care lucrez tocmai a lansat,  în versiunea beta, Proiectul Gonzales, adică un nou concept de antivirus rapid, nestresant și automatizat din start, pentru ăia comozi care nu vor să-și piardă timpul făcând setări peste setări și pentru ăia suficient de experți în navigatul pe net încât știu, în linii mari, să nu apese pe link-uri sau programe dubioase.

Gonzales este însă în stadiul de beta, adică încă se mai meșterește la el, încă mai sunt probleme pe ici-colo, încă nu are toate-toate rotițele unse așa cum trebuie, motiv pentru care băieții isteți care lucrează la el au nevoie de critici dure, de feedback, sugestii, masaj și alte cele pentru a-l face pe Gonzales mai bun și mai util.

Gonzales se instalează de aici, iar caietul de sugestii și reclamații e de găsit aici (în plus, se dă și-un laptop pentru cel mai activ cârcotaș înregistrat).

Iar partea cu criticatul e super distractivă, pentru că platforma de feedback beta easy e foarte simpatică (adică poți să-ți alegi dacă ceva e bug sau feature, poți să votezi o problemă spusă de un alt tester pe care și tu o consideri importantă – sau îți poți vota, ca mine, propriul feedback ca fiind important :D).

Dar feedback-ul trebuie să vină după instalare – și trebuie spus că încă de la instalare, Gonzales începe în paralel și o scanare a calculatorului tău, apoi se minimizează singur  și trebuie să-l deschizi ca să te joci cu el, deci e super cuminte și la locul lui. Pentru a-ți activa produsul trebuie să-ți faci apoi cont  (sau te poți loga cu FB sau google+) și aia e – sistemul este protejat.

Gonzales. (speedy) Gonzales.

Clip to Evernote

gone digital

3 Comments

 1. Incoerenţa BitDefender: Jumătate lup, jumătate dragon, 100% şoarece mexican | El Lunes · 22/09/2011

  […] – din nou, printr-un link de twitter – pe blogul Ligiei Adam, angajată BitDefender, un articol care anunţa lansarea unui nou produs: Gonzalez!! Cică de la celebrul personaj de desene animate […]

 2. Sumarul de joi | ligia adam .ro · 22/09/2011

  […] se caută oameni care să se joace cu Gonzales […]

 3. Anemona · 21/01/2016

  Pare interesant proiectul Gongales sper sa ii dati drumul curand pe piata, Ligia ai foarte multe articole interesante multumim pt efortul de a ne informa.

Leave a reply

 

css.php